Ediţii anterioare

A 9-a ediţie a Cupei MAE

Bucureşti, Clubul Diplomatic, 28 mai - 13 iunie 2011

Ministerul Afacerilor Externe organizează în perioada 28 mai - 13 iunie cea de-a noua ediţie a Cupei MAE, în cadrul căreia diplomaţi români şi străini concurează la fotbal, baschet, badminton, tenis de câmp şi tenis de masă. Atât întrecerile sportive, cât şi festivitatea de premiere vor avea loc la Clubul Diplomatic.

Cupa MAE promovează importanţa spiritului fair-play şi a respectului reciproc între oameni, ţări şi culturi diferite, chiar în condiţiile unei competiţii strânse; contribuie la dezvoltarea relaţiilor interpersonale între diplomaţii români şi străini şi la promovarea României în rândul personalului diplomatic străin acreditat la Bucureşti; ajută la o mai bună înţelegere a activităţii diplomatice şi a rolului pe care alţi actori decât diplomaţii – cum ar fi companiile private – îl au pentru promovarea unei ţări.

Organizată pentru prima dată în anul 2003, Cupa MAE a devenit în timp cel mai iubit eveniment public al comunităţii diplomatice de la Bucureşti.

Într-o lume globalizată, în care diplomaţia joacă un rol cheie în promovarea intereselor naţionale, Cupa MAE este o iniţiativă care se adresează în egală măsură publicurilor de specialitate – corpul diplomatic, mediul de afaceri – şi publicului larg.


Festivitatea de premiere  -  Clubul Diplomatic, 20 iunie, orele 19.00


Rezultate
Programul competiţiilor
Comunicate de presă
Regulament de joc
 
Formulare de înscriere
 
Coordonatori de joc
Fotocronica
 
Ediţii anterioare