Ediţii anterioare

A XI-a ediţie a Cupei MAE

Bucureşti, Clubul Diplomatic, 15-23 iunie 2013

Cupa MAE 2013 are loc în perioada 15-23 iunie la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Noutatea ediţiei din acest an este organizarea unui tur ciclist, în completarea celor şase competiţii, dintre care unele sunt deja tradiţionale şi atrag numeroşi participanţi: fotbal, baschet, badminton, tenis de câmp, tenis de masă şi şah.

Perioada de înscrieri începe în data de 20 mai şi va fi deschisă până pe 5 iunie 2013, urmând ca tragerea la sorţi pentru partidele şi meciurile din fiecare sport să aibă loc în data de 12 iunie 2013.

Cupa MAE promovează spiritul fair-play şi a respectul reciproc între oameni, ţări şi culturi diferite, chiar în condiţiile unei competiţii strânse. Prin conceptul evenimentului, Cupa MAE contribuie la dezvoltarea relaţiilor interpersonale între diplomaţii români şi străini şi la promovarea României în rândul personalului diplomatic străin acreditat la Bucureşti, ajută la o mai bună înţelegere a activităţii diplomatice şi a rolului pe care alţi actori decât diplomaţii – cum ar fi companiile private – îl au pentru promovarea unei ţări.

Organizată pentru prima dată în anul 2003, Cupa MAE a devenit un eveniment de diplomaţie publică care se bucură de o reală popularitate în rândul comunităţii de la Bucureşti.

                     

Programul competiţiilor

 
Rezultate
 
Regulament de joc
 
Formulare de înscriere
 
  • Simplu -  engleză      
                     română      
  • Dublu -    engleză      
                     română      
Coordonatori de joc
Comunicate de presă

Fotocronică