Centrul de presă

Primirea de către secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, a ambasadorului agreat al Republicii Unite Tanzania, Philip Sang’ka Marmo, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
01.09.2014

Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, l-a primit astăzi, 1 septembrie 2014, pe ambasadorul agreat al Republicii Unite Tanzania în România, Philip Sang’ka Marmo, cu reşedinţa la Berlin, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Demnitarul român i-a urat ambasadorului tanzanian mult succes în activitatea pe care o va desfăşura în timpul mandatului său şi l-a asigurat de întregul sprijin al autorităţilor române pentru demersurile sale de dezvoltare a cooperării dintre România și Republica Unită Tanzania.

A fost apreciată tendinţa pozitivă de dezvoltare a relaţiilor bilaterale şi necesitatea de a identifica noi oportunităţi de cooperare în domenii de interes reciproc, cu accent pe dimensiunea economică. Ambele părți au susținut necesitatea ca dialogul politic să vină în sprijinul dezvoltării cooperării în domeniul economiei, cu accent pe energie, sănătate, educație şi formarea profesională.

 

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice