Prima Pagina

Campania „Viză pentru SUA” 2012

Ministerul Afacerilor Externe şi Ambasada SUA la Bucureşti continuă campania „Viză pentru SUA” având în vedere impactul semnificativ avut de etapele din 2010  şi 2011.

Instrumentul central de comunicare în această campaniei este această secţiune care detaliază procedura şi exigenţele procesului consular pentru obţinerea unei vize temporare americane. Informaţiile se referă etapele ce trebuie parcurse în demersul de solicitare a unei vize: completarea formularului de viză, pregătirea interviului prin demonstrarea legăturilor puternice cu ţara de origine, documentele necesare la interviu etc.

Cea de-a treia etapă a campaniei „Viză pentru SUA” beneficiază, în continuare, de sprijinul unor parteneri media şi din mediul privat, ceea ce a permis dezvoltarea unor materiale care, prin complementaritate, să asigure o transmitere eficientă a mesajului campaniei.

În această etapă, ne adresăm cetăţenilor interesaţi de obţinerea unei vize temporare americane prin intermediul reţelei de socializare Facebook, prin care îi vizăm pe utilizatorii de internet şi de aplicaţii. În completare, prin parteneriatul cu Societatea Română de Radiodifuziune, difuzarea spotului radio prin intermediul a cinci posturi asigură comunicarea cu un public numeros şi divers.

MAE distribuie comunicate de presă cu informaţiile relevante despre campanie şi va pune la dispoziţia celor interesaţi fragmente de înregistrări de la evenimente organizate în campanie.

 

Mulţumim partenerilor noştri pentru susţinere!

 


O campanie a
Ministerului Afacerilor Externe şi Ambasadei SUA la Bucureşti