Centrul de presă

Primirea de către secretarul de stat Dan Neculăescu a ambasadorului agreat al Regatului Belgiei la București, Philippe Henri Pierre Corneil Benoit, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
06.09.2019

Secretarul de stat Dan Neculăescu l-a primit astăzi, 6 septembrie 2019, pe ambasadorul Regatului Belgiei la București, Philippe Henri Pierre Corneil Benoit, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.

În cadrul întrevederii, au fost evidențiate bunele relații de cooperare existente între România și Belgia și a fost exprimată dorința intensificării și diversificării acestora atât în plan bilateral, cât și în cadru multilateral.

De asemenea, a fost subliniată importanța participării României, ca țară invitată, la Festivalul Internațional de Artă Europalia, și oportunitatea oferită de promovare a culturii românești în Belgia.

Secretarul de stat român i-a urat ambasadorului belgian succes în îndeplinirea mandatului și l-a asigurat de întregul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe în desfășurarea activității sale în România. 

 

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice