Centrul de presă

Convorbirea telefonică a ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
05.11.2019

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut astăzi, 5 noiembrie 2019, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu.

Ministrul Popescu a adresat felicitările sale cu ocazia numirii în funcția de ministru al afacerilor externe al României a domnului Bogdan Aurescu și a evocat foarte buna interacțiune cu acesta în calitatea anterioară de consilier prezidențial pentru politică externă. În cadrul discuției au fost trecute în revistă aspecte curente ale colaborării bilaterale, în cadrul  Parteneriatului Strategic dintre cele două țări pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, care trebuie dezvoltat în continuare.

Cu acest prilej, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a fost invitat de către omologul din Republica Moldova să realizeze o vizită la Chișinău în perioada imediat următoare, invitație pe care a acesta acceptat-o cu plăcere.