Prima Pagina

A X-a ediţie a Cupei MAE

Bucureşti, Clubul Diplomatic, 16 - 24 iunie 2012

În perioada 16-24 iunie va fi organizată, la Clubul Diplomatic, CUPA MAE 2012.

Ajunsă la cea de-a zecea ediţie, Cupa MAE va cuprinde pe lângă cele cinci competiţii deja cunoscute fotbal, baschet, badminton, tenis de câmp şi tenis de masă şi o noutate: şahul.

Perioada de înscrieri pentru competiţii este deschisă până pe 13 iunie, iar tragerea la sorţi pentru fiecare sport are loc pe 14 iunie.

Cupa MAE promovează importanţa spiritului fair-play şi a respectului reciproc între oameni, ţări şi culturi diferite, chiar în condiţiile unei competiţii strânse. Prin conceptul evenimentului, Cupa MAE contribuie la dezvoltarea relaţiilor interpersonale între diplomaţii români şi străini şi la promovarea României în rândul personalului diplomatic străin acreditat la Bucureşti, ajută la o mai bună înţelegere a activităţii diplomatice şi a rolului pe care alţi actori decât diplomaţii – cum ar fi companiile private – îl au pentru promovarea unei ţări.

Organizată pentru prima dată în anul 2003, Cupa MAE a devenit în timp cel mai iubit eveniment public al comunităţii diplomatice de la Bucureşti.

Într-o lume globalizată, în care diplomaţia joacă un rol cheie în promovarea intereselor naţionale, Cupa MAE este o iniţiativă care se adresează corpului diplomatic, mediul de afaceri şi publicului larg.

Perioada de înscriere pentru competiţii este 7-13 iunie.

 

Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 27 iunie, ora 18.00 la Clubul Diplomatic.

 

Programul competiţiilor

Rezultate
Regulament de joc
 
Formulare de înscriere
 
Coordonatori de joc
Comunicate de presă
Fotocronica
 
Ediţii anterioare

Sponsori:

Parteneri media: