Centrul de presă

Convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
21.06.2019

Ministrul afacerilor externe Teodor Meleșcanu a avut astăzi, 21 iunie 2019, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu.

Cu această ocazie, ministrul Teodor Meleșcanu i-a transmis felicitări omologului din Republica Moldova pentru preluarea mandatului la conducerea Ministerului Afacerilor Externe și IntegrăriiEuropene al Republicii Moldova, asigurându-l de deplina deschidere personală și a Ministerului Afacerilor Externe al României pentru o cooperare strânsă în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

În cadrul convorbirii telefonice, șeful diplomației române i-a transmis ministrului Nicolae Popescu invitația de a efectua o vizită la București, pentru a discuta despre consolidarea relației bilaterale speciale, inclusiv din perspectiva avansării obiectivelor europene ale Republicii Moldova, precum și despre alte teme de interes comun. Ministrul Nicolae Popescu a acceptat invitația de a efectua o vizită la București la 1 iulie 2019.