Centrul de presă

Primirea de către secretarul de stat Dan Neculăescu a ambasadorului agreat al Republicii Cipru, Filippos Kritiotis, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
17.07.2019

Secretarul de stat Dan Neculăescu l-a primit astăzi, 17 iulie 2019, pe ambasadorul agreat al Republicii Cipru, Filippos Kritiotis, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare. Cu acest prilej, a exprimat satisfacția pentru dinamizarea relațiilor dintre România și Republica Cipru, evidențiind interesul pentru intensificarea dialogului politic, atât la nivel înalt, cât și pe linia ministerelor afacerilor externe din cele două state. Dan Neculăescu a salutat tendința ascendentă în cadrul schimburilor comerciale și a subliniat importanța aprofundării cooperării sectoriale. Totodată, a transmis ambasadorului agreat al Republicii Cipru importanța continuării sprijinului autorităților cipriote pentru comunitatea română din Cipru.

Întrevederea a prilejuit și o scurtă trecere în revistă a subiectelor de interes aflate pe agenda europeană și internațională. Secretarul de stat român a urat succes ambasadorului cipriot în îndeplinirea mandatului și a exprimat încrederea pentru buna colaborare în vederea dezvoltării relației bilaterale.

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice