Centrul de presă

Primirea de către secretarul de stat Monica Gheorghiţă a ambasadorului Regatului Thailandei la București, Sarayoot Kalayanamit, în vizită de rămas bun

Tip: 
Comunicat de presă
Data: 
13.09.2019

Secretarul de stat pentru relații bilaterale și afaceri economice în spațiul global, Monica Gheorghiţă, l-a primit astăzi, 13 septembrie, pe ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Regatului Thailandei la Bucureşti, Sarayoot Kalayanamit, în contextul încheierii mandatului acestuia.

Întrevederea a prilejuit un schimb de opinii privind principalele teme de actualitate ale relaţiilor româno-thailandeze. Demnitarul român a accentuat promovarea dimensiunii economice dintre cele două țări, atât în planul schimburilor comerciale, cât și în sfera proiectelor sectoriale de cooperare. Cei doi oficiali au evocat potențialul de dezvoltare a turismului, convenindu-se explorarea unor noi măsuri de stimulare a acestui sector și au evidenţiat oportunitățile de dezvoltare a colaborării în plan cultural, educațional și al cercetării științifice.

Demnitarul român a adresat mulțumiri ambasadorului thailandez pentru activitatea sa dedicată dezvoltării relațiilor bilaterale și promovării imaginii Regatului Thailandei în România și i-a dorit succes în activitatea viitoare.  

Centrul de presă

Ţări - zone geografice

Ţări - zone geografice